Gyengéd tisztítás az egészséges bőrért
Szappanok BIO növényi olajkkal és BIO illóolajokkal
Újdonság!

... és biztosan nem lősz mellé!

Lepd meg szeretteidet Denelys utalvánnyal!
A francia nők titkos fegyvere a narancsbőr ellen:
Cellu-Cup!

Látványos eredmény már 3-4 hét után

previous arrow
next arrow
Slider

Termékkategóriák

TOP termékek

Itt találkozhattál velünk

Hírlevél 


.

Kövess instagramon @denelys.slowcosmetics

☝️Amikor egy újabb kozmetikumot vagy fürdőterméket vásárolsz otthonra, mindig ellenőrizd az összetevők, azaz az INCI-listát a csomagolás hátoldalán! Igyekezz olyan szépségápolási terméket választani, amely semmilyen kőolajszármazékot nem tartalmaz! A DENELYS-nél kizárólag bio, természetes növényi olajok kerülnek a kencékbe és a szappanokba! SOHA nem használnánk ásványi olajokat, kőolajszármazékokat, főként KÉT OKBÓL:
.
❌A KÁROS KÖRNYEZETI HATÁSUK MIATT
.
Az ásványi olajok előállítása igen környezetszennyező folyamat. Mivel több lépésen kell végigmenni, mire a végleges állagot elnyerik: extrahálás, finomítás, oldószerek használata.
.
❌AZ ELŐVIGYÁZATOSSÁG ELVÉT KÖVETJÜK
.
Amellett, hogy az ásványi olajok nem tartalmaznak sem vitamint, sem értékes zsírsavat, a túlságosan nagy és zsíros molekulák nem képesek áthatolni a bőrön, hanem egyfajta áthatolhatatlan filmréteget képeznek azon, megakadályozzák a faggyú természetes áramlását, eltömítik a pórusokat, csökkentik a bőr oxigénellátását. Ijesztő belegondolni abba, hogy ezek az ásványi olajok rúzsokba és ajakbalzsamokba is bekerülnek, amellyel aztán könnyen bejutnak a szervezetünkbe is.
.
.
.
.
#denelys #slowbeauty #slowcosmetique #naturalskincare #termeszeteskozmetikumok #magyartermék #greenbeauty #organikus #organicbeauty #vegankozmetikum #naturkozmetikum #szepseg #szepsegapolas #mik #magyarig #budapestcreatives #budapest_ig  #alliseeispretty
☝️Amikor egy újabb kozmetikumot vagy fürdőterméket vásárolsz otthonra, mindig ellenőrizd az összetevők, azaz az INCI-listát a csomagolás hátoldalán! Igyekezz olyan szépségápolási terméket választani, amely semmilyen kőolajszármazékot nem tartalmaz! A DENELYS-nél kizárólag bio, természetes növényi olajok kerülnek a kencékbe és a szappanokba! SOHA nem használnánk ásványi olajokat, kőolajszármazékokat, főként KÉT OKBÓL: . ❌A KÁROS KÖRNYEZETI HATÁSUK MIATT . Az ásványi olajok előállítása igen környezetszennyező folyamat. Mivel több lépésen kell végigmenni, mire a végleges állagot elnyerik: extrahálás, finomítás, oldószerek használata. . ❌AZ ELŐVIGYÁZATOSSÁG ELVÉT KÖVETJÜK . Amellett, hogy az ásványi olajok nem tartalmaznak sem vitamint, sem értékes zsírsavat, a túlságosan nagy és zsíros molekulák nem képesek áthatolni a bőrön, hanem egyfajta áthatolhatatlan filmréteget képeznek azon, megakadályozzák a faggyú természetes áramlását, eltömítik a pórusokat, csökkentik a bőr oxigénellátását. Ijesztő belegondolni abba, hogy ezek az ásványi olajok rúzsokba és ajakbalzsamokba is bekerülnek, amellyel aztán könnyen bejutnak a szervezetünkbe is. . . . . #denelys #slowbeauty #slowcosmetique #naturalskincare #termeszeteskozmetikumok #magyartermék #greenbeauty #organikus #organicbeauty #vegankozmetikum #naturkozmetikum #szepseg #szepsegapolas #mik #magyarig #budapestcreatives #budapest_ig #alliseeispretty