Filozófiánk

A slow szépségápolás alapelveit követjük:

„Értelmes” szépségápolás: A Denelys termékek nem tartalmaznak inaktív vagy szükségtelenül feldogozott alapanyagokat, hanem kizárólag természetes, „élő” növényi hatóanyagokat melyek jótékony, pozitív hatással vannak a bőrre.

„Ésszerű” szépségápolás: A Denelys termékek a bőr alapvető szükségleteire és problémáira ad választ, hamis üzenetek és „greenwashing” nélkül.

„Természetes és öko” szépségápolás: A Denelys termékek nem tartalmaznak szintetikus anyagokat és kőolajszármazékokat melyek súlyos ökológiai hatással bírnak, ehelyett minél kevesebb feldolgozási folyamatnak alávetett aktív alapanyagokat használunk.

„Humán és etikus” szépségápolás: A Denelys termékek az Ember, a természet és az állatvilág tiszteletbe tartásában kerülnek megalkotásra és eladásra. Vállalkozásunk működése során – a gyártástól az ügyfélszolgálatig – a legmagasabb etikai elvárásoknak törekszünk megfelelni.

Az alapanyagokról

A Denelys termékek nem tartalmaznak káros anyagokat, ásványi és hidrogénezett olajat, szilikonokat, kőolajszármazékot, parabént, PEG-et, EDTA-t, phenoxyethanolt, ftalátokat, szintetikus illatanyagot és színezéket.

Legalább annyira fontos számunkra, amit beleteszünk a Denelys termékekbe, mint amit kihagyunk belőlük.

Hisszük, hogy a legnemesebb, legtisztább, legjobb minőségű bio alapanyagok adják a leghatékonyabb termékeket – ez egy egyszerű képlet.

Termékeink kizárólag bio hidegen sajtolt növényi olajokat és prémium minőségű, túlnyomó részben bio 100%-os természetes, tiszta és bevizsgált illóolajokat tartalmaznak.

Alapanyagainkat Franciaországból és Belgiumból szerezzük be, gondosan kiválasztott gyártóktól, forgalmazóktól a kifogástalan magas minőség érdekében.

Termékeinkhez fenntartható növényi eredetű alapanyagokat használunk, és újrahasznosítható vagy biológiailag lebomló csomagolást alkalmazunk.