Fizetési módok:

  1. Banki átutalás: A termékek árát és a szállítási költséget előre kell utalnod a megrendelést visszaigazoló emailben szereplő bankszámlaszámra. A közleménybe kérünk tüntesd fel a rendelési számot. A megrendelt termékeket az utalás beérkezése után készítjük össze.

     Banki adatok: Kedvezményezett: Gubányi Attila e.v., Bank neve: MagNet Bank, Bankszámlaszám: 16200151-18540549, Közlemény: rendelési szám

  1. Bankkártyás fizetés: A fizetés a Borgun biztonságos rendszerén keresztül történik. A fizetési folyamat két lépésből áll. Az első oldalon meg kell adnod kártyaadataidat. Fizetés után a rendszer fizetési bizonylatot jelenít meg illetve emailben is megküldi azt Neked.
  2. Utánvétel: A termékek árát, a szállítási költséget és az utánvételi díjat átvételkor, a futárnak készpénzben vagy bankkártyával illetve Foxpost automatánál bankkártyával kell kifizetned. Az utánvétel díja bruttó 440 Ft házhozszállítás esetén, és bruttó 300 Ft Foxpost-al történő szállítás esetén.
  3. Készpénz: A termékek árát készpénzben is kifizetheted személyes átvétel esetén.

Szállítási módok:

  1. Futárral történő házhozszállítás: Az ország egész területére megrendelheted a kiválasztott termékeket házhoz szállítással. Ennek díja bruttó 1.690 Ft. 20.000 Ft érték felett a kiszállítás ingyenes. A csomagot a futárszolgálat a felvételtől számított 1-4 munkanapon belül szállítja ki a megadott címre.
  2. FOXPOST automatába küldés: Miután a FOXPOST futár átvette a csomagot, akár 1 munkanapon belül már át is veheted azt a választott célautomatából. Ennek díja bruttó 1080 Ft. 20.000 Ft érték felett a FOXPOST automatába küldés ingyenes.
  3. Személyes átvétel: A megrendelt termékeket külön költség nélkül személyesen is átveheted a 1118 Budapest, Iglói utca 6/b. címen előre egyeztetett időpontban.