rólunk

Paris, mon amour!

Párizsban, az elegancia, a divat, a parfümök és a kozmetikumok fővárosában születtem és nőttem fel. Kislány koromban egyik kedvenc hétvégi programom a Champs-Elysées-n található hatalmas parfümériában való barangolás volt, ahol végig szagoltam számtalan parfümöt, kipróbáltam a legexkluzívabb kencéket, és kilakkoztam mind a tíz ujjamat különböző színekkel. Az összes zsebpénzemet elköltve, termékmintákkal teli zsebbel, illatos hajjal és a sok krémtől kissé ragacsos bőrrel mentem haza, boldogan, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy ebben a csodás városban élhetek. Így utólag mondhatom, hogy minden akkor és ott kezdődött.

Magyarországra költözve később megtanultam természetes kozmetikumokat készíteni és belemerültem az illóolajok csodás világába. Sokszor órákon keresztül, észre sem véve hogy már éjszaka van, tanulmányoztam a különböző növényi olajok, hatóanyagok és illóolajok hatásait a bőrre. Lelkesen készítettem különböző kozmetikumokat, a családom és barátok nagy örömére. 10 év jogi karrier után, de leginkább a kislányom születése után, valami újra, autentikusabbra, ember- és természetközelibb dologra vágytam. A gyermekkori emlékek, életem új szakasza anyaként és a kozmetikumok iránti szerelem inspirált arra, hogy férjemmel megalkossuk saját kozmetikum márkánkat, amelyet egyértelműen Franciaország, és a könnyed, sikkes, természetes francia női szépség ihletett.

Hiszem azt, hogy egy 100%-ban természetes kozmetikum lehet egyben kíméletes a bőrre és a természetre, kellemes, illatos, mindemellett extra hatékony, és még az elegáns csomagolásról sem kell lemondani. A natúrkozmetikumokról sokan a „gyógynövényes illatra” asszociálnak. Számomra egy kozmetikum illata legalább annyira fontos, mint az összetétele, az állaga, az érzete a bőrön, ezért az illatok létrehozásában egy parfümőrrel dolgozom együtt.

Minden egyes termék megálmodásakor a slow szépségápolás alappilléreit tartottam szem előtt: tudatos szépségápolás, felesleges, inaktív összetevők és kemikáliák nélküli receptúrák, prémium minőségű természetes bio alapanyagok, fenntarthatóság. Termékeimet a kifogástalan minőségre és tökéletességre való törekvéssel alkotom.

A Denelys a természetes és kifinomult bőrápolás iránti elkötelezettségem gyümölcse, mely nemcsak gyönyörűvé varázsolja a bőrt, de felébreszti az érzékeket is. Mindazt képviseli, amit szeretek és amiben hiszek: elegancia, öntisztelet, tudatosság, természet iránti alázat és harmónia megteremtése.

Amekkora gondoskodással és szeretettel készítem a termékeimet, kívánom, hogy legalább akkora örömet lelj a használatukban.

Gubányi-Prokec Nelly