Bolea száraz diffúzor

A Bolea száraz diffúzor tökéletesen ötvözi a hatékonyságot a szépséggel. Az elegáns, fából készült talpat egy gyönyörű, szájjal fúvott üveg egészíti ki. Működés közben a (kikapcsolható) színes LED világítás csak fokozza a látványt és az élményt.

Mik az előnyei?

 • Száraz diffúzor, azaz víz nélkül működik, amely a legfejlettebb technológia az illóolajok biztonságos és hatékony párologtatására. Mivel nem bocsájt ki hőt a párologtatás során, így teljes mértékben megóvja az illóolajok szerkezetét, hogy élvezhessük azok jótékony hatásait.
 • Intenzív párologtatásra képes: 10 m²-től használható, és akár 100 m²-es légteret is képes illatosítani. Három különböző fokozattal tudod szabályozni az illóolaj-párologtatás erősségét.
 • Automata időzítő funkció: a kiválasztott fokozattól függően a készülék automatikusan kikapcsol 2 vagy 4 óra elteltével.
 • Diszkrét és elegáns kinézetének köszönhetően a Bolea száraz diffúzor szinte minden helyiségbe illik: az otthonodban, a munkahelyeden, üzletben, váróteremben, edzőteremben, jógastúdióban.

Nekünk fontos a környezetvédelem! A Bolea száraz diffúzor FSC (Forest Stewardship Council) minősítéssel rendelkező fából készül, ami azt jelenti, hogy a fa alapanyaga felelős erdőgazdaságból származik: a fa felelősségteljesen lett kivágva, a felhasznált fákat egyenként válogatták, majd azok helyére újakat ültettek, környezettudatos magatartást követve. A Bolea száraz diffúzor tartozékai pedig szájjal fúvott üvegből készülnek.

A termék méretei: magassággá 20,5 cm, átmérője 10 cm. Súlya: 400 g.

1 év garancia.

👇 AJÁNDÉK BIO ILLÓOLAJ + ILLÓOLAJ RECEPTKÖNYV! 👇

A Bolea diffúzor megvásárlásánál nemcsak egy üvegcse BIO illóolajat kapsz ajándékba, egy közel 35 ILLÓOLAJOS RECEPTET tartalmazó e-bookkal is meglepünk, amelyet Szabó Gabriella aromaterapeutával állítottunk össze. Milyen illóolajat, mikor és hogyan párologtass, ha az egészséged megőrzéséről van szó? Milyen szépségápolási recepteket készíthetsz a növényi esszenciák felhasználásával? Hogyan használhatod az illóolajokat a háztartásban? Ezekre a kérdésekre is megtalálod a választ a különleges könyvben! Az e-bookot PDF formátumban, emailben küldjük a vásárlás után!

24 900 Ft

Még nem választottál ajándék illóolajat!

Miért szeretjük a Bolea száraz diffúzort?

 • Mert programozható és automatikusan kikapcsol: A Bolea száraz diffúzornak a különlegessége abban rejlik, hogy három különböző program közül választhatsz, attól függően, hogy milyen erős párologtatást szeretnél. Az időzítő funkciónak köszönhetően a készülék automatikusan kikapcsol 2 vagy 4 óra elteltével.
 • Mert rendkívül hatékony illóolaj-párologtatást biztosít: A száraz, azaz víz nélküli technológiának köszönhetően már rövid idő elteltével érezni fogod az illóolajok jótékony hatását, pár perccel a készülék bekapcsolása után. Az illóolajat egy pumpa hajtja ki függőlegesen egy vékony üvegcsövön, majd a készülék gyors hideg levegővel porlasztja a levegőbe. Mivel itt nincs szükség hozzáadott vízre, különösen jól választja szét az illóolaj-molekulákat, így azok könnyebbek és tovább maradnak a levegőben. Aromaterápia szempontjából ez a leghatásosabb technológia.
 • Mert 7 különböző színű LED fényt állíthatsz be: Alapból a 7 szín váltja egymást, de akár ki is választhatod azt a szín, ami a legjobban passzol a hangulatodhoz, vagy ki is kapcsolhatod a LED világítást.

Olvasd el blogbejegyzésünket, amelyben segítünk a Neked megfelelő diffúzort kiválasztani! Kattints ide

A Bolea száraz diffúzor tisztítása

Az illóolajok, az állaguk és a szerkezetük miatt sajnos bele tudnak ragadni a száraz diffúzor csöveibe. Ezért rendkívül fontos a készülék tisztítása hetente egyszer, amennyiben rendszeresen van használva. Így járj el:

1. módszer:

 • Első lépésként öntsd ki a készülékben megmaradt illóolajat.
 • Ezután önts bele pár csepp gyógyszetári (90°-os) alkoholt és hagyd állni 30 percig.
 • Kapcsold be a száraz diffúzort pár percre, amíg az alkohol elpárolog.

2. módszer:

 • Óvatosan vedd le az üvegbúrát a fából készült talpról. Ezután önts pár csepp mosogatószert a búrába, háromnegyedéig öntsd fel meleg vízzel, kicsit keverd meg és hagyd állni 15-20 percig.
 • Jól öblítsd ki a búrát, majd töröld át egy puha, száraz ruhával.
 • Kapcsold be a készüléket üresen pár percig, amíg elpárolog belőle a benne maradt pár csepp víz.
 • Ha erősebb tisztítás szükséges, végezd el az 1. módszerben leírtakat is!

Milyen illóolajat párologtassunk?

Rendkívül fontos, hogy bármilyen diffúzort választasz, mindig 100%-os tisztaságú, gázkromatográfiás módszerrel bevizsgált, ellenőrzött kemotípusú természetes illóolajokat szerezz be!

A Denelys-nél kizárólag a fenti feltételeknek megfelelő, szuperprémium, BIO minőségű illóolajokat találsz.

Nézd meg a bio illóolaj kínálatunkat itt: https://denelys.com/termekkategoria/terillatositas/illoolaj/

és a bio illóolaj-válogatásokat itt: https://denelys.com/termekkategoria/terillatositas/illoolaj-valogatasok/

Az illóolajok termékoldalán minden egyes illóolaj leírását, hatását megtalálod, de ne felejtsd el, hogy az illóolajok fantasztikus erővel bírnak, ezért mindig tartsd be a használati óvintézkedéseket, speciális megoldásokért fordulj szakképzett aromaterapeutához!

Illatosítandó légtér

kb. 100 m2-ig

Egyéb

Száraz diffúzor

Használat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bolea száraz diffúzor” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…