SZABADSÁG MIATT A SZÁLLÍTÁS SZÜNETEL 2020. JÚNIUS 30. ÉS JÚLIUS 17. KÖZÖTT. A CSOMAGODAT LEGKORÁBBAN JÚLIUS 20-ÁN INDÍTJUK ÚTNAK!

Cellu-cup

6 800 Ft

Íme a francia nők titkos fegyvere a makacs narancsbőr ellen! Egyenesen Franciaországból hoztuk el Neked ezt a csodaszert. A Cellu-cup egy egyszerű kis masszázskellék, amellyel otthon reprodukálhatod a profi masszőrök által végzett cellulit masszázst, azaz a vákuumos hullámmasszázst. Ez a szakemberek szerint az egyetlen hatékony technika a narancsbőr kezelésére.

  • Meglazítja a zsírszöveteket, feltöri a zsírsejteket, amelyekből ezáltal a zsír és a méreganyagok a nyirokkeringésen keresztül távoznak a szervezetből
  • A kezelések hatására a zsírsejtek nagysága csökken (a „gömböcskék” eltűnnek), fokozódik a kollagén termelése, a bőr feszesebb, simább, rugalmasabb lesz
  • Bármelyik narancsbőr típusra hatásos (zsíros, rostos, ödémás cellulit)
  • Orvosi szilikonból készült, természetes és hypoallergén
  • Használatához szappanos víz vagy masszázsolaj szükséges. Fokozd hatását a narancsbőr kezelésére fejlesztett L’Huile Silhouette masszázsolajunkkal, mely 3 értékes bio növényi olajat és 6, hatóanyagban rendkívül gazdag bio illóolajat tartalmaz! Szerezd meg mindkét terméket csomagban még kedvezőbb áron!
  • 2 féle változatban kapható: Glitter (csillámos) vagy Colorchange (pink színű, jelzi masszázs közben színváltozással mikor érted el a szükséges masszázsidőt)

A kezelést ajánlott rendszeresen folytatni az eredmények megtartása érdekében. A narancsbőr hatékony kezeléséhez azonban elengedhetetlen a masszázson kívül az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás.

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,