Daolia száraz diffúzor

A Daolia aromadiffúzor egy magas minőségű, rendkívül hatékony száraz diffúzor, amely tökéletesen működik 40-100 m2-es helyiségekben. A letisztult designjának köszönhetően bármilyen stílusú enteriőrbe illeszkedik, Az elegáns, fából készült talpat egy gyönyörű, szájjal fúvott üveg egészíti ki, aminek kupakja 360°-ban elfordítható, hogy beállíthatsd a párologtatás irányát. A készüléken nincs gomb, hanem egy diszkrét vezetékes távirányító segítségével kezelheted a diffúzort. (A készülék és a távirányító közötti kábelrész hossza 80 cm, a távirányító és a konnektor közötti kábelrész hossza 100 cm. A távirányító így akár elrejthető a bútor mögé.)

Mik az előnyei?

 • Száraz diffúzor, azaz víz nélkül működik, amely a legfejlettebb technológia az illóolajok biztonságos és hatékony párologtatására. Mivel nem bocsájt ki hőt a párologtatás során, így teljes mértékben megóvja az illóolajok szerkezetét, hogy élvezhessük azok jótékony hatásait.
 • Intenzív párologtatásra képes: akár 100 m²-es légteret is képes illatosítani. Az illóolaj-párologtatás erősségét egy gomb húzásával tudod szabályozni.
 • Legfőbb előnye az időzítő funkció: a diffúzor egy szakaszos üzemmóddal is rendelkezik, azaz kiválaszthatod, hogy 3 cikluson keresztül 15 percig működjön és 30 percig szüneteljen. A harmadik ciklus végén (azaz 1 óra 45 perc elteltével) a készülék automatikusan kikapcsol.

Nekünk fontos a környezetvédelem! A Daolia száraz diffúzor FSC (Forest Stewardship Council) minősítéssel rendelkező fából készül, ami azt jelenti, hogy a fa alapanyaga felelős erdőgazdaságból származik: a fa felelősségteljesen lett kivágva, a felhasznált fákat egyenként válogatták, majd azok helyére újakat ültettek, környezettudatos magatartást követve. A Daolia száraz diffúzor tartozékai pedig szájjal fúvott üvegből készülnek.

A termék méretei: magassággá 21 cm, átmérője 11,7 cm. Súlya: 350 g.

5 év garancia.

AJÁNDÉK BIO CITROM ILLÓOLAJ + ILLÓOLAJ RECEPTKÖNYV!

A Bolea diffúzor megvásárlásánál nemcsak egy üvegcse BIO citrom illóolajat kapsz ajándékba, egy közel 50 ILLÓOLAJOS RECEPTET tartalmazó e-bookkal is meglepünk, amelyet Szabó Gabriella aromaterapeutával állítottunk össze. Milyen illóolajat, mikor és hogyan párologtass, ha az egészséged megőrzéséről van szó? Milyen szépségápolási recepteket készíthetsz a növényi esszenciák felhasználásával? Hogyan használhatod az illóolajokat a háztartásban? Ezekre a kérdésekre is megtalálod a választ a különleges könyvben! Az e-bookot PDF formátumban, emailben küldjük a vásárlás után!

29 900 Ft

Készleten

Miért szeretjük a Daolia száraz diffúzort?

 • Mert időzítő funkcióval van ellátva: Kiválaszthatod, hogy a diffúzor szakaszosan párologtasson, ilyenkor a készülék 3 cikluson keresztül 15 percig működik és 30 percig szünetel, majd a harmadik ciklus végén automatikusan kikapcsol. Így biztos lehetsz abban, hogy a helyiség levegője nem telik meg szükségtelenül illóolaj-molekulákkal.
 • Mert egyszerűen szabályozható a párologtatás erőssége: A távirányítón található középső gomb húzásával szabályozható a párologtatás erőssége. A Daolia száraz diffúzor ideálisan 40-100 m²-es légtérben használható.
 • Mert rendkívül hatékony illóolaj-párologtatást biztosít: A száraz, azaz víz nélküli technológiának köszönhetően már rövid idő elteltével érezni fogod az illóolajok jótékony hatását, pár perccel a készülék bekapcsolása után. Az illóolajat egy pumpa hajtja ki függőlegesen egy vékony üvegcsövön, majd a készülék gyors hideg levegővel porlasztja a levegőbe. Mivel itt nincs szükség hozzáadott vízre, különösen jól választja szét az illóolaj-molekulákat, így azok könnyebbek és tovább maradnak a levegőben. Aromaterápia szempontjából ez a leghatásosabb technológia.

Olvasd el blogbejegyzésünket, amelyben segítünk a Neked megfelelő diffúzort kiválasztani! Kattints ide

A Daolia száraz diffúzor tisztítása

Az illóolajok, az állaguk és a szerkezetük miatt sajnos bele tudnak ragadni a száraz diffúzor csöveibe. Ezért rendkívül fontos a készülék tisztítása hetente egyszer, amennyiben rendszeresen van használva. Így járj el:

1. módszer:

 • Első lépésként öntsd ki a készülékben megmaradt illóolajat.
 • Ezután önts bele pár csepp gyógyszetári alkoholt és hagyd állni 30 percig.
 • Kapcsold be a száraz diffúzort pár percre, amíg az alkohol elpárolog.

2. módszer:

 • Óvatosan vedd le az üvegbúrát a fából készült talpról. Ezután önts pár csepp mosogatószert a búrába, háromnegyedéig öntsd fel meleg vízzel, kicsit keverd meg és hagyd állni 15-20 percig.
 • Jól öblítsd ki a búrát, majd töröld át egy puha, száraz ruhával.
 • Kapcsold be a készüléket üresen pár percig, amíg elpárolog belőle a benne maradt pár csepp víz.
 • Ha erősebb tisztítás szükséges, végezd el az 1. módszerben leírtakat is!

Milyen illóolajat párologtassunk?

Rendkívül fontos, hogy bármilyen diffúzort választasz, mindig 100%-os tisztaságú, gázkromatográfiás módszerrel bevizsgált, ellenőrzött kemotípusú természetes illóolajokat szerezz be!

A Denelys-nél kizárólag a fenti feltételeknek megfelelő, szuperprémium, BIO minőségű illóolajokat találsz.

Nézd meg a bio illóolaj kínálatunkat itt: https://denelys.com/termekkategoria/terillatositas/illoolaj/

és a bio illóolaj-válogatásokat itt: https://denelys.com/termekkategoria/terillatositas/illoolaj-valogatasok/

Az illóolajok termékoldalán minden egyes illóolaj leírását, hatását megtalálod, de ne felejtsd el, hogy az illóolajok fantasztikus erővel bírnak, ezért mindig tartsd be a használati óvintézkedéseket, speciális megoldásokért fordulj szakképzett aromaterapeutához!

Illatosítandó légtér

kb. 100 m2-ig

Egyéb

Száraz diffúzor

Használat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Daolia száraz diffúzor” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Elfogyott
30 900 Ft
Elfogyott
24 900 Ft