Elia ultrahangos aromadiffúzor

Az Elia aromadiffúzor egy egyszerűen használható, bambuszból és megmunkált fémből készült ultrahangos aromadiffúzor.

Mik az előnyei?

  • A diffúzor egy hidegpárát bocsájt ki, amely tartalmazza a vízbe csepegtetett illóolaj-molekulákat. Mivel nem keletkezik hő a párologtatás során, így az illóolajat alkotó vegyületek érintetlenek maradnak és hatékonyabban fejtik ki hatásukat.
  • Az Elia aromadiffúzor különösen erős teljesítményű, mivel akár 50 m²-es helyiséget is képes illatosítani. Modern, indusztriális, de mégis természetes designjának köszönhetően gyönyörű éke lehet a hálószobádnak, az irodádnak vagy a nappalidnak.
  • Különlegessége, hogy nincs rajta látható gomb. A diffúzor be-és kikapcsolásához, illetve a világítás szabályozásához egy enyhe nyomást kell gyakorolni a készülék szélére. A diffúzor automatikusan kikapcsol, amennyiben már nincs elegendő víz a tartályban.

A termék méretei: magassága 6,5 cm, átmérője 15 cm. Súlya: 350 g.

5 év garancia.

AJÁNDÉK BIO CITROM ILLÓOLAJ + ILLÓOLAJ RECEPTKÖNYV

Az Elia ultrahangos aromadiffúzor megvásárlásánál nemcsak egy üvegcse BIO citrom illóolajat kapsz ajándékba, egy közel 50 ILLÓOLAJOS RECEPTET tartalmazó e-bookkal is meglepünk, amelyet Szabó Gabriella aromaterapeutával állítottunk össze. Milyen illóolajat, mikor és hogyan párologtass, ha az egészséged megőrzéséről van szó? Milyen szépségápolási recepteket készíthetsz a növényi esszenciák felhasználásával? Hogyan használhatod az illóolajokat a háztartásban? Ezekre a kérdésekre is megtalálod a választ a különleges könyvben! Az e-bookot PDF formátumban, emailben küldjük a vásárlás után!

22 900 Ft

Készleten

Miért szeretjük az Elia ultrahangos aromadiffúzort?

  • Mert nagyon halkan működik: Az Elia aromadiffúzor különösen halkan működik, csupán a vízcseppek lágy csobogását lehet hallani, ami mellesleg rendkívül jól hat az idegrendszerre. Pihenéshez, olvasáshoz, munkához tökéletes választás.
  • Mert csodaszép 3 színű LED fényt állíthatsz be: A készülék tetejének megnyomásával kiválaszthatod, hogy a színek váltsák egymást, vagy beállíthatod azt a szín, ami a legjobban passzol a hangulatodhoz, de a LED világítást akár kis is kapcsolhatod.
  • Mert modern, de mégis természetes a designja: A természetes hatást a bambusz, a modern, indusztriális stílust pedig a fém adja. Mi imádjuk ennek a két anyagnak az ötvözetét!

Olvasd el blogbejegyzésünket, amelyben segítünk a Neked megfelelő aroma diffúzort kiválasztani! Kattints ide

Az Elia ultrahangos aromadiffúzor tisztítása

3-4 használat után ajánlatos az Elia ultrangos aroma diffúzort a következő módon tisztítani:

  1. Húzd ki a készüléket a konnektorból, vedd le a bambusz fedőt.
  2. Öntsd ki a megmaradt vizet a tartályából.
  3. Töröld ki a tartály belsejét egy puha száraz ruhával.

Milyen illóolajat párologtassunk?

Rendkívül fontos, hogy bármilyen diffúzort választasz, mindig 100%-os tisztaságú, gázkromatográfiás módszerrel bevizsgált, ellenőrzött kemotípusú természetes illóolajokat szerezz be!

A Denelys-nél kizárólag a fenti feltételeknek megfelelő, szuperprémium, BIO minőségű illóolajokat találsz.

Nézd meg a bio illóolaj kínálatunkat itt: https://denelys.com/termekkategoria/terillatositas/illoolaj/

és a bio illóolaj-válogatásokat itt: https://denelys.com/termekkategoria/terillatositas/illoolaj-valogatasok/

Az illóolajok termékoldalán minden egyes illóolaj leírását, hatását megtalálod, de ne felejtsd el, hogy az illóolajok fantasztikus erővel bírnak, ezért mindig tartsd be a használati óvintézkedéseket, speciális megoldásokért fordulj szakképzett aromaterapeutához!

Illatosítandó légtér

kb. 60 m2-ig

Használat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Elia ultrahangos aromadiffúzor” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Elfogyott
30 900 Ft
Elfogyott
24 900 Ft
Elfogyott
23 900 Ft