Lisalia ultrahangos aromadiffúzor

A Lisalia ultrahangos aromadiffúzor egy letisztult kinézetű, vízzel működő diffúzor, mely hevea fából és üvegből készült. Fénye egy aranyozott fém gombbal szabályozható, amely még elegánsabbá teszi a készüléket. Három féle üvegbúra közül választhatsz: minta nélküli, üvegbe mart hullám minta vagy virág/koi hal minta.

Mik az előnyei?

  • Rendkívül hatékony aromadiffúzor: a készülék belsejében található egy ultrahangos szerkezet, amely magas frekvenciájú rezgésének köszönhetően a diffúzor egy hidegpárát bocsájt ki. Ez a hidegpára tartalmazza a vízbe csepegtetett illóolaj-molekulákat. Mivel a párologtatás során nem keletkezik hő, így az illóolajat alkotó vegyületek érintetlenek maradnak, azaz megőrzik értékes hatóanyagaikat, amik aztán a levegőbe jutva fejtik ki hatásukat. Hálószobában, nappaliban is tökéletesen működik, akár 60m²-es helyiséget képes illatosítani.
  • 4 program: 30 perc, 2 óra, 4 óra, 6 óra. A 30 perces programmal a fény erőssége fokozatossan csökken, míg ki nem kapcsol a 30 perc leteltével. Válaszd ezt a programot elalvás előtt, és élvezd az illóolajok nyugtató, ellazító hatását, anélkül, hogy ki kellene kapcsolnod a diffúzort!
  • Csodaszép meleg fehér LED világítás, melynek erőssége szabályozható, vagy ki is kapcsolható egy gomb elforgatásával.

A termék méretei: magasságga 13 cm, átmérője 14,5 cm. Súlya: 840 g.

5 év garancia.

AJÁNDÉK BIO ÉDESNARANCS ILLÓOLAJ + ILLÓOLAJ RECEPTKÖNYV!

A Lisalia ultrahangos aromadiffúzor megvásárlásánál nemcsak egy üvegcse BIO édesnarancs illóolajat kapsz ajándékba, egy közel 50 ILLÓOLAJOS RECEPTET tartalmazó e-bookkal is meglepünk, amelyet Szabó Gabriella aromaterapeutával állítottunk össze. Milyen illóolajat, mikor és hogyan párologtass, ha az egészséged megőrzéséről van szó? Milyen szépségápolási recepteket készíthetsz a növényi esszenciák felhasználásával? Hogyan használhatod az illóolajokat a háztartásban? Ezekre a kérdésekre is megtalálod a választ a különleges könyvben! Az e-bookot PDF formátumban, emailben küldjük a vásárlás után!

26 900 Ft

Miért szeretjük a Lisalia ultrahangos aroma diffúzort?

  • Mert programozható és automatikusan kikapcsol: A Lisalia diffúzornak a különlegessége abban rejlik, hogy négy különböző program közül választhatsz: 30 perc, 2 óra, 4 óra, 6 óra. Az időzítő funkciónak köszönhetően a készülék automatikusan kikapcsol a kiválasztott program végén.
  • Mert segít álomba szenderülni: A 30 perces programmal a meleg fehér LED világítás erőssége lassan csökken míg ki nem kapcsol teljesen amíg álomba merülsz. Használj orvosi levendula-, mandarin-, vagy édesnarancs illóolajat a pihentető, átaludt éjszakákért! Használhatod a gyerekszobában is elalváskor (megfelelő magasságra téve, a baleset elkerülése végett), hiszen a kicsik gyakran nem tudnak elaludni teljes sötétségben.
  • Mert a világítása melegséget áraszt, így hatással van a hangulatunkra és segíti a pihenést. A világítás szabályozható, de akár ki is kapcsolható.
  • Mert rendkívül elegáns és lestiztult a külseje: A fa és a fehér (mintás vagy minta nélküli) üveg egy természetes, letisztult kinézetet biztosít az aromadiffúzornak, a készülék formája pedig nagyon elegáns hatást kelt, így bármilyen enteriőrhöz tökéletesen illeszkedik.

Olvasd el blogbejegyzésünket, amelyben segítünk a Neked megfelelő aroma diffúzort kiválasztani! Kattints ide

A Lisalia ultrahangos aromadiffúzor tisztítása

4-5 használat után, ajánlatos a Lisalia ultrahangos aromadiffúzort a következő módon tisztítani:

  1. Húzd ki a készüléket a konnektorból, vedd le az üvegharangot és a tartályon lévő tetőt.
  2. Öntsd ki a megmaradt vizet a tartályból.
  3. Kevés mosogatószerrel tisztítsd meg a tartály belsejét. Végül töröld át egy puha, száraz ruhával.

Milyen illóolajat párologtassunk?

Rendkívül fontos, hogy bármilyen diffúzort választasz, mindig 100%-os tisztaságú, gázkromatográfiás módszerrel bevizsgált, ellenőrzött kemotípusú természetes illóolajokat szerezz be!

A Denelys-nél kizárólag a fenti feltételeknek megfelelő, szuperprémium, BIO minőségű illóolajokat találsz.

Nézd meg a bio illóolaj kínálatunkat itt: https://denelys.com/termekkategoria/terillatositas/illoolaj/

és a bio illóolaj-válogatásokat itt: https://denelys.com/termekkategoria/terillatositas/illoolaj-valogatasok/

Az illóolajok termékoldalán minden egyes illóolaj leírását, hatását megtalálod, de ne felejtsd el, hogy az illóolajok fantasztikus erővel bírnak, ezért mindig tartsd be a használati óvintézkedéseket, speciális megoldásokért fordulj szakképzett aromaterapeutához!

Illatosítandó légtér

kb. 60 m2-ig

Minta

Virág/koi hal, Hullám, Minta nélkül

Használat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Lisalia ultrahangos aromadiffúzor” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Elfogyott
23 900 Ft
12 990 Ft
Elfogyott
18 990 Ft
Elfogyott
24 900 Ft