Naxos száraz diffúzor

Ha egy elegáns, hatékony, de mégis egyszerű használatú száraz diffúzort keresel, akkor a Naxos készülék tökéletes választás! A letisztult fényes, fehér kerámia talpat egy gyönyörű, szájjal fúvott üveg egészíti ki.

Mik az előnyei?

 • Száraz diffúzor, azaz víz nélkül működik, amely a legfejlettebb technológia az illóolajok biztonságos és hatékony párologtatására. Mivel nem bocsájt ki hőt, így teljes mértékben megóvja az illóolajok szerkezetét, hogy élvezhesd azok jótékony hatásait.
 • Intenzív illóolaj-párologtatásra képes: 10 m²-től használható, de akár egy 100 m²-es légteret is képes illatosítani. A párologtatás erőssége egy gomb elfordításával szabályozható. Akár csak egy kellemes hangulati elemre vágysz az otthonodban, akár az egész légteret szeretnéd megtisztítani az intenzívebb párologtatással, a választás a Tiéd!
 • Automata időzítő funkció: a készülék automatikusan kikapcsol 2 óra elteltével.
 • Működés közben egy halvány kék LED világítás fokozza a látványt és az élményt.

A termék méretei: magasságga 18,5 cm, átmérője 11,5 cm. Súlya: 400 g.

1 év garancia.

AJÁNDÉK BIO ÉDESNARANCS ILLÓOLAJ + ILLÓOLAJ RECEPTKÖNYV!

A Naxos száraz diffúzor megvásárlásánál nemcsak egy üvegcse BIO édesnarancs illóolajat kapsz ajándékba, egy közel 50 ILLÓOLAJOS RECEPTET tartalmazó e-bookkal is meglepünk, amelyet Szabó Gabriella aromaterapeutával állítottunk össze. Milyen illóolajat, mikor és hogyan párologtass, ha az egészséged megőrzéséről van szó? Milyen szépségápolási recepteket készíthetsz a növényi esszenciák felhasználásával? Hogyan használhatod az illóolajokat a háztartásban? Ezekre a kérdésekre is megtalálod a választ a különleges könyvben! Az e-bookot PDF formátumban, emailben küldjük a vásárlás után!

23 900 Ft

Elfogyott

Miért szeretjük a Naxos száraz diffúzort?

 • Mert automata időzítő funkcióval van ellátva és automatikusan kikapcsol: A Naxos száraz diffúzor felváltva 2 percig működik és 1 percre leáll, mindezt 2 órán keresztül majd automatikusan kikapcsol. Így biztos lehetsz abban, hogy a helyiség levegője nem telik meg szükségtelenül illóolaj-molekulákkal.
 • Mert rendkívül hatékony illóolaj-párologtatást biztosít: A száraz, azaz víz nélküli technológiának köszönhetően már rövid idő elteltével érezni fogod az illóolajok jótékony hatását, pár perccel a készülék bekapcsolása után. Az illóolajat egy pumpa hajtja ki függőlegesen egy vékony üvegcsövön, majd a készülék gyors hideg levegővel porlasztja a levegőbe. Mivel itt nincs szükségünk hozzáadott vízre, ezért különösen jól választja szét az illóolaj-molekulákat, így azok könnyebbek és tovább maradnak a levegőben. Aromaterápia szempontjából ez a leghatásosabb technológia.
 • Mert rendkívül letisztult, elegáns a külseje: A piacon kapható többi száraz diffúzorral ellentétben, a Naxos aromadiffúzor nem fából vagy műanyagból, hanem fényes fehér kerámiából és üvegből készült, ami egy természetes, letisztult, elegáns kinézetet biztosít és bármilyen enteriőrhöz tökéletesen illeszkedik.

Olvasd el blogbejegyzésünket, amelyben segítünk a Neked megfelelő aroma diffúzort kiválasztani! Kattints ide

A Naxos száraz diffúzor tisztítása

Az illóolajok, az állaguk és a szerkezetük miatt, sajnos bele tudnak ragadni a száraz diffúzor csöveibe. Ezért rendkívül fontos a készülék tisztítása havonta minimum egyszer vagy kétszer Így járj el:

 1. módszer:
 • Első lépésként öntsd ki a készülékben megmaradt illóolajat.
 • Ezután önts bele pár csepp gyógyszertári (90° fokos) alkoholt és hagyd állni 30 percig.
 • Végül kapcsold be a diffúzort pár percre, amíg az alkohol elpárolog.
 1. módszer:
 • Óvatosan vedd le az üvegbúrát a talpról. Önts pár csepp mosogatószert a búrába, majd háromnegyedéig önts fel meleg vízzel, ezután kicsit keverd meg és hagyd állni 15-20 percig.
 • Ezt követően jól öblítsd ki a búrát és töröld meg egy puha, száraz ruhával.
 • Kapcsold be a készüléket üresen pár percig, amíg elpárolog belőle a benne maradt pár csepp víz.

Milyen illóolajat párologtassunk?

Rendkívül fontos, hogy bármilyen diffúzort választasz, mindig 100%-os tisztaságú, gázkromatográfiás módszerrel bevizsgált, ellenőrzött kemotípusú természetes illóolajokat szerezz be!

A Denelys-nél kizárólag a fenti feltételeknek megfelelő, szuperprémium, BIO minőségű illóolajokat találsz.

Nézd meg a bio illóolaj kínálatunkat itt: https://denelys.com/termekkategoria/terillatositas/illoolaj/

és a bio illóolaj-válogatásokat itt: https://denelys.com/termekkategoria/terillatositas/illoolaj-valogatasok/

Az illóolajok termékoldalán minden egyes illóolaj leírását, hatását megtalálod, de ne felejtsd el, hogy az illóolajok fantasztikus erővel bírnak, ezért mindig tartsd be a használati óvintézkedéseket, speciális megoldásokért fordulj szakképzett aromaterapeutához!

Illatosítandó légtér

kb. 100 m2-ig

Használat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Naxos száraz diffúzor” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Elfogyott
30 900 Ft
Elfogyott
24 900 Ft