Omelia ultrahangos aromadiffúzor

Az Omelia ultrahangos aromadiffúzor egy erős teljesítményű, vízzel működő diffúzor, mely elegáns kinézetével az enteriőröd kifinomult darabja lesz! A fából készült talpat egy üveg harang egészíti ki, melyen keresztül egy lágy, illatos hidegpára képződik.

Mik az előnyei?

  • Rendkívül hatékony aromadiffúzor: a készülék belsejében található egy ultrahangos szerkezet, amely magas frekvenciájú rezgésének köszönhetően a diffúzor egy hidegpárát bocsájt ki. Ez a hidegpára tartalmazza a vízbe csepegtetett illóolaj-molekulákat. Mivel a párologtatás során nem keletkezik hő, így az illóolajat alkotó vegyületek érintetlenek maradnak, azaz megőrzik értékes hatóanyagaikat, amik aztán a levegőbe jutva fejtik ki hatásukat. Hálószobában, nappaliban is tökéletesen működik, akár 50m²-es helyiséget képes illatosítani.
  • Két üzemmód: folyamatos vagy szakaszos.
  • Csodaszép színes LED világítás, melyet rögzíthetsz egy színnél, vagy ki is kapcsolhatsz.

A termék méretei: magasságga 15,4 cm, átmérője 9 cm. Súlya: 435 g.

5 év garancia.

?AJÁNDÉK BIO ÉDESNARANCS ILLÓOLAJ + ILLÓOLAJ RECEPTKÖNYV!?

Az Omelia ultrahangos aromadiffúzor megvásárlásánál nemcsak egy üvegcse BIO édesnarancs illóolajat kapsz ajándékba, egy közel 50 ILLÓOLAJOS RECEPTET tartalmazó e-bookkal is meglepünk, amelyet Szabó Gabriella aromaterapeutával állítottunk össze. Milyen illóolajat, mikor és hogyan párologtass, ha az egészséged megőrzéséről van szó? Milyen szépségápolási recepteket készíthetsz a növényi esszenciák felhasználásával? Hogyan használhatod az illóolajokat a háztartásban? Ezekre a kérdésekre is megtalálod a választ a különleges könyvben! Az e-bookot PDF formátumban, emailben küldjük a vásárlás után!

22 900 Ft

Elfogyott

Miért szeretjük az Omelia ultrahangos aroma diffúzort?

  • Mert két üzemmód közül választhatunk: Ha gyors, intenzívebb párologtatást szeretnél, akkor kapcsold be a folyamatos üzemmódot. Az Omelia ultrahangos aromadiffúzor automatikusan kikapcsol, ha már kevés víz marad a tartályban. Szakaszos üzemmód esetén a készülék felváltva 30 másodpercig működik, 30 másodpercig szünetel. Így biztos lehetsz abban, hogy a helyiség levegője nem telik meg túl gyorsan illóolaj-molekulákkal.
  • Mert csodaszép színes LED fényt állíthatsz be: Egy gomb megnyomásával kiválaszthatod, hogy a színek váltsák egymást, vagy beállíthatod azt a szín, ami a legjobban passzol a hangulatodhoz, és annak erősségét (lágy vagy erőteljes) is. A LED világítást akár ki is kapcsolhatod.
  • Mert rendkívül elegáns a külseje: A fa és a fehér üveg egy természetes, letisztult kinézetet biztosít az aromadiffúzornak, a készülék formája pedig nagyon elegáns hatást kelt, így bármilyen enteriőrhöz tökéletesen illeszkedik.

Olvasd el blogbejegyzésünket, amelyben segítünk a Neked megfelelő aroma diffúzort kiválasztani! Kattints ide

Az Omelia ultrahangos aromadiffúzor tisztítása

4-5 használat után, ajánlatos az Omelia ultrahangos aromadiffúzort a következő módon tisztítani:

  1. Húzd ki a készüléket a konnektorból, vedd le az üvegharangot és a tartályon lévő tetőt.
  2. Öntsd ki a megmaradt vizet a tartályból.
  3. Kevés mosogatószerrel tisztítsd meg a tartály belsejét. Végül töröld át egy puha, száraz ruhával.

Milyen illóolajat párologtassunk?

Rendkívül fontos, hogy bármilyen diffúzort választasz, mindig 100%-os tisztaságú, gázkromatográfiás módszerrel bevizsgált, ellenőrzött kemotípusú természetes illóolajokat szerezz be!

A Denelys-nél kizárólag a fenti feltételeknek megfelelő, szuperprémium, BIO minőségű illóolajokat találsz.

Nézd meg a bio illóolaj kínálatunkat itt: https://denelys.com/termekkategoria/terillatositas/illoolaj/

és a bio illóolaj-válogatásokat itt: https://denelys.com/termekkategoria/terillatositas/illoolaj-valogatasok/

Az illóolajok termékoldalán minden egyes illóolaj leírását, hatását megtalálod, de ne felejtsd el, hogy az illóolajok fantasztikus erővel bírnak, ezért mindig tartsd be a használati óvintézkedéseket, speciális megoldásokért fordulj szakképzett aromaterapeutához!

Illatosítandó légtér

kb. 60 m2-ig

Használat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Omelia ultrahangos aromadiffúzor” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Elfogyott
23 900 Ft
Elfogyott
24 900 Ft
12 990 Ft
Elfogyott
Elfogyott
18 990 Ft