Veralia ultrahangos aromadiffúzor

A Veralia ultrahangos aromadiffúzor a legelső MŰANYAGMENTES vizes diffúzor, amely 100%-ig szájjal fúvott üvegből és bükkfából készült. Ennek köszönhetően az illóolajok nem érintkeznek műanyaggal (a készülék tartálya is üvegből készül!), minőségük így érintetlen marad. Az eredmény? Színtiszta illóolaj-párologtatás az aromaterápia legigényesebb kedvelőinek! A Veralia a piacon található egyik legerősebb teljesítményű, legnagyobb tartályú, vízzel működő diffúzor, nagyobb tereket is képes illatosítani. Rendkívül elegáns kinézetével az enteriőröd kifinomult darabja lesz!

Mik az előnyei?

 • Látványos és hatékony illóolaj-párologtatás: a készülék üveg tartályában található egy ultrahangos szerkezet, amely magas frekvenciájú rezgésének köszönhetően a diffúzor egy hidegpárát bocsájt ki nagyon látványosan az üvegbúrán keresztül. Ez a hidegpára tartalmazza a vízbe csepegtetett illóolaj-molekulákat. Mivel a párologtatás során nem keletkezik hő, így az illóolajat alkotó vegyületek érintetlenek maradnak, azaz megőrzik értékes hatóanyagaikat, amik aztán a levegőbe jutva fejtik ki hatásukat. Nagyobb terekben is tökéletesen működik, akár 80 m²-es helyiséget képes illatosítani (aromaterápiás hatás kb. 50 m²-ig).
 • Két üzemmód: folyamatos vagy szakaszos.
 • Csodaszép színes LED világítás, melyet akár ki is kapcsolhatsz.

A termék méretei: magassága 24 cm, átmérője 9 cm. Súlya: 1070 g.

5 év garancia.

AJÁNDÉK BIO CITROM ILLÓOLAJ + ILLÓOLAJ RECEPTKÖNYV!

A Veralia ultrahangos aromadiffúzor megvásárlásánál nemcsak egy üvegcse BIO citrom illóolajat kapsz ajándékba, egy közel 50 ILLÓOLAJOS RECEPTET tartalmazó e-bookkal is meglepünk, amelyet Szabó Gabriella aromaterapeutával állítottunk össze. Milyen illóolajat, mikor és hogyan párologtass, ha az egészséged megőrzéséről van szó? Milyen szépségápolási recepteket készíthetsz a növényi esszenciák felhasználásával? Hogyan használhatod az illóolajokat a háztartásban? Ezekre a kérdésekre is megtalálod a választ a különleges könyvben! Az e-bookot PDF formátumban, emailben küldjük a vásárlás után!

30 900 Ft

Elfogyott

Miért szeretjük a Veralia ultrahangos aroma diffúzort?

 • Mert két üzemmód közül választhatunk: Ha gyors, intenzívebb párologtatást szeretnél, akkor kapcsold be a folyamatos üzemmódot, a készülék automatikusan kikapcsol 5 óra elteltével. Szakaszos üzemmód esetén a készülék felváltva működik és szünetel, majd 10 óra elteltével kikpacsol. Így biztos lehetsz abban, hogy a helyiség levegője nem telik meg túl gyorsan illóolaj-molekulákkal. A készülék akkor is kikapcsol automatikusan ha túl kevés víz van a tartályban.
 • Mert „színes” hidegpárát képez a víztiszta üvegbúrában: működés közben csodaszép színes LED fény világítja meg a hidepárát. Egy gomb megnyomásával a színek váltják egymást, de a LED világítást akár ki is kapcsolhatod.
 • Mert rendkívül erős teljesítményű: a piacon található többi vizes aromadiffúzorhoz képest sokkal inzenzívebb illóolaj-párologtatást biztosít. Tartálya és teljesítménye jelentősen nagyobb a megszokottnál: 180 ml és 15 W. Másrészt az ultrahangos szerkezeten kívül, a Veralia diffúzor fa talpában taláható egy nagyon halk ventillátor, amelynek köszönhetően az aromatikus hidegpára intenzíven és gyorsan terjed akár nagyobb helyiségekben is.

Olvasd el blogbejegyzésünket, amelyben segítünk a Neked megfelelő aroma diffúzort kiválasztani! Kattints ide

A Veralia ultrahangos aromadiffúzor tisztítása

Minden második használat után, ajánlatos a Veralia ultrahangos aromadiffúzort a következő módon tisztítani:

 1. Húzd ki a készüléket a konnektorból és vedd le az üvegharangot.
 2. Öntsd ki a megmaradt vizet a tartályból.
 3. Kevés mosogatószerrel tisztítsd meg a tartály belsejét. Végül töröld át egy puha, száraz ruhával.
 4. Egy fültisztító pálcikával óvatosan tisztítsd meg a tartály belsejében található ultrahangos pasztillát.
 5. Soha ne használj erős, maró tisztítószert, mert az működés közben reakcióba léphet a készülékben megmaradt illóolajjal és káros vegyületet képezhet, valamint tönkreteheti a készüléket.

Az üvegbúra tisztítása:

Az üvegbúrán megjelenő vízkövet illetve illóolaj maradványokat a következő módon tudod eltüntetni:

 1. Húzd ki a készüléket a konnektorból és vedd le az üvegharangot.
 2. Öntsd ki a megmaradt vizet a tartályból és helyére önts 50% vízből és 50% fehérecetből készített folyadékot.
 3. Kapcsold be a készüléket pár percre.
 4. Kapcsold ki a diffúzort és töröld át szárazra a búra és a tartály belsejét.

Milyen illóolajat párologtassunk?

Rendkívül fontos, hogy bármilyen diffúzort választasz, mindig 100%-os tisztaságú, gázkromatográfiás módszerrel bevizsgált, ellenőrzött kemotípusú természetes illóolajokat szerezz be!

A Denelys-nél kizárólag a fenti feltételeknek megfelelő, szuperprémium, BIO minőségű illóolajokat találsz.

Nézd meg a bio illóolaj kínálatunkat itt: https://denelys.com/termekkategoria/terillatositas/illoolaj/

és a bio illóolaj-válogatásokat itt: https://denelys.com/termekkategoria/terillatositas/illoolaj-valogatasok/

Az illóolajok termékoldalán minden egyes illóolaj leírását, hatását megtalálod, de ne felejtsd el, hogy az illóolajok fantasztikus erővel bírnak, ezért mindig tartsd be a használati óvintézkedéseket, speciális megoldásokért fordulj szakképzett aromaterapeutához!

Illatosítandó légtér

kb. 60 m2-ig

Használat

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Veralia ultrahangos aromadiffúzor” értékelése elsőként

Érdekelhetnek még…

Elfogyott
30 900 Ft