Aromadiffúzorok

Tudtad, hogy az illóolajokat nem szabad 40°C fölé melegíteni, mert a magas hő hatására az illóolaj kémiai összetétele sérül és elveszíti jótékony hatását? Válaszd elektromos aromadiffúzoraink egyikét, amelyek nem bocsájtanak ki hőt, így nemcsak biztonságosak, hanem teljes mértékben megóvják az illóolajok szerkezetét, hogy élvezhesd jótékony hatásait.

AJÁNDÉK BIO ILLÓOLAJ + ILLÓOLAJ RECEPTKÖNYV MINDEN AROMADIFFÚZOR MELLÉ!

Az aromadiffúzor megvásárlásánál nemcsak egy üvegcse BIO édesnarancs illóolajat kapsz ajándékba, egy közel 50 ILLÓOLAJOS RECEPTET tartalmazó e-bookkal is meglepünk, amelyet Szabó Gabriella aromaterapeutával állítottunk össze. Milyen illóolajat, mikor és hogyan párologtass, ha az egészséged megőrzéséről van szó? Milyen szépségápolási recepteket készíthetsz a növényi esszenciák felhasználásával? Hogyan használhatod az illóolajokat a háztartásban? Ezekre a kérdésekre is megtalálod a választ a különleges könyvben! Az e-bookot PDF formátumban, emailben küldjük a vásárlás után!

2021. december 21. éjfélig EXTRA AJÁNDÉKKÉNT egy üveg BIO szicíliai citrom illóolajjal is megajándékozunk, mellyel fertőtlenítheted az otthonod, irodád levegőjét!

Elfogyott
30 900 Ft
Elfogyott
24 900 Ft
Elfogyott
23 900 Ft
Elfogyott
Elfogyott
18 990 Ft
12 990 Ft
Elfogyott
7 500 Ft
Elfogyott
2 500 Ft
Elfogyott
7 500 Ft
Elfogyott
Elfogyott